Povestea activității noastre începe în 2009, când dorința de a face ceva, nu doar pentru sine ci și pentru aproapele și mai ales pentru Dumnezeu, ne-a determinat să începem producerea și comercializarea icoanelor.

Totul s-a făcut cu multă dragoste, începând de la un mic atelier de fabricare a icoanelor din lemn de calitate superioară, înrămat de un material ABS rezistent la șocuri. Litografia se face la print digital, pentru rezistența icoanei un timp mai îndelungat, după care se lăcuiește și se înfoliază. Știm că detaliile fac diferența, de aceea, finisarea icoanei este foarte importantă. Folosim doar materiale de calitate, atât pentru icoanele pe lemn, cât și pentru cele pe pânză.

Prin acest site și prin magazinul online, dorim să transmitem tuturor adevăratele valori creștin-ortodoxe. Scopul nostru nu este să vindem icoana ca pe un obiect, ci să-i dăm acesteia adevărata cinste și valoare de care toți ar trebui să fim conștienți.

În acest site veți găsi informații despre cele mai cunoscute icoane, istoria lor, minunile săvârșite, precum și însemnătatea spirituală a acestora. Pe lângă acestea, ne străduim să răspândim și alte valori creștin-ortodoxe, cum ar fi viețile îmbunătățite ale Sfinților sau ale părinților contemporani, familia în zilele noastre și provocările ei, promovarea frumuseții divine prin diferitele tipuri artă, marcarea momentelor importante din viața Mântuitorului cu explicații și multe altele.

Sperăm ca activitatea noastră să fie spre îmbogățire spirituală, orientare către suflet și petrecere a timpului cu Dumnezeu. Așa să ne ajute Dumnezeu!