3 Icoane Care Să Nu Îți Lipsească Din Casă

posted in: Icoane | 0

Icoanele ne ajută să ne simțim mai aproape de Dumnezeu, ne întăresc legătură cu divinitatea și credința în ce este sfânt.

În momentul în care ne închinăm și ne rugăm în fața unei icoane, se formează o legătură specială între noi și divinitate. Cerem ajutor și înțelepciune pentru a depăși momentele grele și mulțumim pentru ceea ce ni se oferă.

Acum vine întrebarea legată de ce fel de icoane este important să avem în casa noastră. Deși nu există o o regulă anume sau un număr special, este recomandat să ții aproape anumite icoane.

Iată 3 icoane pe care vrei să le ai în casă.

Icoana cu Mântuitorul Iisus Hristos

Comanda acum (livrare in toata Romania)

 

Mântuitorul Iisus Hristos este prezent în rugăciunile noastre și un pilon central al credinței ortodoxe.

Icoana Mântuitorului ar trebui să existe în fiecare casă, pentru a ne reaminti că el S-a coborât pe pământ, a trăit și a murit pentru mântuirea noastră.

Icoana cu Maica Domnului

Comanda acum (livrare in toata Romania)

 

Maica Domnului este cea care L-a adus pe lume pe Iisus Hristos. Ea este mijlocitoarea pentru noi, cea care ne-a ajutat să vedem legătură între lumea fizică și cea a divinității.

Rugăciunile adresate icoanei Maicii Domnului ne ajută să depășim încercările la care suntem supuși și să mergem mai departe în viață.

Icoana cu Sfântul Patronal

Comanda acum (livrare in toata Romania)

Dacă în familie există membri care poartă nume de sfinți, este recomandat să avem icoanele lor în casa noastră.

Este o binecuvântare să purtăm numele unor oameni care și-au dedicat viața în a-L sluji pe Dumnezeu și a duce mai departe credința ortodoxă. Icoanele cu acești sfinți ne ajută să ne simțim ocrotiți.

Leave a Reply